top of page
Website%20Banner_edited.jpg

Over mij

Hey! Mijn naam is Rens Reichard, al vanaf dat ik een klein jongetje was ben ik met muziek bezig. Ik was altijd aan feestjes aan het bouwen op mijn kamer, of mixjes aan het maken op de computer. Op mijn 10de verjaardag kreeg ik mijn eerste DJ controller, en sinds dien ben ik niet meer te stoppen. Mijn eigen groep 8 eindfeest was het eerste feestje wat ik gedraaid heb voor publiek.

 

Inmiddels draai ik wekelijks de tofste feesten! Wat voor soort feest maakt bijna niet uit, ik draai o.a: bruiloften, schoolfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea, evenementen, en nog veel meer!

 

Naast het DJ'en ben ik ook actief in de media branch. Zo maak ik social media content voor bijvoorbeeld bedrijven, artiesten & influencers. Kijk voor meer info daarover de website van ARRDZ.

 

Een van mijn sterkere punten is mijn enthousiasme, dit probeer ik elk feest weer over te brengen op het publiek om er het leukste feest mogelijk van te maken. Ik pak ook gerust de microfoon om mensen op te zwepen. De meest gehoorde reactie van mensen is: "Wow, je draait echt met veel enthousiasme! Daardoor kwam het publiek helemaal los!"

Home: Bio

CONTACT

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je gelijk boeken? Neem gerust contact op via de mogelijkheden hieronder of het contactformulier hiernaast!

+31 6 20765239

  • Instagram
  • TikTok
  • Facebook
  • YouTube
Reactie via:

Bedankt voor uw bericht!

Home: Contact

TARIEVEN

Home: Price List

All-In Party

Vanaf €395 incl. BTW*

De All-In Party is een complete drive-in show met DJRens! Rens zorgt hierbij dus voor alle benodigde licht-, geluids- en DJ-apparatuur. Jij hoeft alleen voor een locatie met stopcontact te zorgen, en de feestgangers natuurlijk.

 

De prijs is afhankelijk van de duur van het feest en eventuele voorrijkosten, neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!

* Op basis van drie uur draaien inclusief licht en geluid.

DJRens

Vanaf €295 incl. BTW*

Heb je zelf al licht- en geluidsapparatuur staan? Dan komt DJRens met alleen zijn eigen DJ-apparatuur er één groot feest van maken!

 

De prijs is afhankelijk van de duur van het feest en eventuele voorrijkosten, neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!

* Op basis van drie uur draaien exclusief licht en geluid.

XS Party Ideaal voor kinderfeesten!

Vanaf €245 incl. BTW*

Helemaal uit je dak gaan met een kleinere groep doe je met de XS Party & DJRens! Ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeesten.

Voorwaarden:

  • Licht & geluidsapparatuur tot ongeveer 45 personen.

  • Maximale eindtijd is 23.00.

  • Niet mogelijk op vrijdag & zaterdag.

 

De prijs is afhankelijk van de duur van het feest en eventuele voorrijkosten, neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave!

* Op basis van drie uur draaien inclusief basis licht en geluid.

bottom of page