top of page
  • Foto van schrijverRens Reichard

Party Tip #1 Hoe meer zielen hoe meer vreugde

Als je een feestje geeft wil je natuurlijk wel dat dit een succes wordt! Zowel de voorbereidingen als het feest zelf kunnen best stressvol zijn. Wat is een goeie locatie? Zullen mensen gaan dansen? Ga ik de catering uitbesteden? Hoeveel zitgelegenheid moet er zijn? Als DJ heb ik veel verschillende feesten meegemaakt en met die ervaring ga ik je antwoord geven op deze vragen!


De titel zegt het al, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Er is altijd een mentale drempel aanwezig om van die comfortabele statafel met je drankje weg te lopen en te gaan swingen op de dansvloer. Vooral als die dansvloer leeg is, of leeg lijkt. Hoeveel mensen je uitnodigt gaat hand in hand met de grootte van de locatie. Met een kleinere locatie lijkt die dansvloer al snel voller en zal het feest een stuk sneller op gang kunnen komen.


Heb je een prachtige grote tuin of andere ruime buiten locatie? Die kunnen erg gevaarlijk zijn en snel dat lege gevoel creëren! Een mooie grote tent kan dan al helpen om mensen te clusteren, maar zorg er ook voor dat alle catering en tafels niet te veel verspreid staan.

19 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page